Overzicht van de boerderijen en landhuizen via adres.

Hier vindt u de beschrijvingen en geschiedenis van bestaande en al verdwenen boerderijen en landhuizen in de voormalige gemeente Hengelo (Gld) op straatnaam. U kunt de boerderijen ook vinden op naam door naar deze rubriek te gaan: Boerderijnaam. Wanneer echter een boerderij geen naam heeft, of heeft gehad, dan is die hier te vinden op adres.

Ook uw gegevens zijn van harte welkom. Dit kan bijvoorbeeld door middel van bij u in het bezit zijnde foto’s of ander materiaal over uw boerderij, waarvan wij een digitale afdruk zouden mogen maken voor nader onderzoek. Misschien is het goed te weten dat het geenszins de bedoeling is om met deze internetsite geld te gaan verdienen, het is en blijft een kostbare en tijdrovende hobby van onze vrijwilligers.

Als u na het bekijken van de internetsite tot de conclusie bent gekomen dat u ook graag een steentje zou willen bijdragen, bijvoorbeeld als sponsor van de websitekosten of omdat u nog oude foto’s heeft waarvan we een scan mogen maken, of dat u een interessant verhaal heeft, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen maken.

Dat kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RegioBank: NL29 RBRB 0917 6575 35 t.n.v. H.M. Somsen in Zelhem, webmaster.