Welkom op de website OudHengelo.nl  (Gld.)

Het doel van de internetgroep Oud Hengelo (Gld.) is het beschrijven van de geschiedenis van bestaande en al verdwenen boerderijen, landhuizen en bedrijven in de gehele voormalige gemeente Hengelo Gelderland. Voor de bewoners- en eigenarengeschiedenis van deze panden zijn ook uw genealogische gegevens en/of stambomen van harte welkom.

De gegevens worden gepresenteerd in een vast en overzichtelijk formaat en geïllustreerd met recente en oude foto’s en kaarten. In de linker menukolom staan de verschillende onderwerpen. Als u op het gewenste onderwerp klikt verschijnt aan de rechterzijde een onderverdeling met meer keuzemogelijkheden.

Onder Contact & Support staan de mailadressen van Hennie Schuppers-Demming (Hengelo) en Judith Lettink waar u met uw gegevens terecht kunt voor verwerking op deze website.


steunons 
Misschien is het goed te weten dat het geenszins de bedoeling is met deze internetsite geld te gaan verdienen, het is en blijft een hobby van ons. Maar hulp bij het uitzoeken van uw familiegeschiedenis of commerciële doeleinden kost ons veel werkuren en wij moeten dan ook voor deze speciaal voor u gemaakte werkuren enige onkosten doorberekenen.  

Op deze pagina bestaat de mogelijkheid om bij ‘Sponsoren’ uw logo te plaatsen. Informatie en plaatsing logo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.