Hengelose Badminton Club:  www.oudhengelo.nl
Verenigingswebsite:  www.hengelosebc.nl
Website opmaak:  H.M. Somsen
Bron:   Verenigingswebsite

 

Hengelose Badminton Club

Website kop4

 
Heb je interesse in de sport en onze vereniging? Aarzel dan niet en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of loop gewoon eens binnen bij onze training op dinsdagavonden vanaf 19:15 uur (jeugd vanaf 18:30 uur) in sporthal De Kamp in Hengelo (Gld). Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, of om lekker mee te doen! Lid worden mag natuurlijk gelijk, maar je kan ook drie keer vrijblijvend meespelen om kennis te maken met het spel en de vereniging. De eerste paar keren dat je komt spelen bestaat er de mogelijkheid om bij de club een racket te lenen.

HBC logo BBS logo n
HBC logo BBS logo


BBS

Vanaf het seizoen 2020/2021 speelt de Hengelose Badmintonclub competitie onder de vlag van Bronckhorst Badmintont Samen (BBS). BBS is een samenwerking met de andere clubs uit de gemeente Bronckhorst. Die clubs zijn Flash Vorden, Zelhemse Badmintonclub en badmintonclub Steenderen. 

Het werd steeds lastiger voor de badmintonclubs om competitieteams samen te stellen en om invallers te vinden. Daarom hebben ze krachten gebundeld onder de naam Bronckhorst Badmintont Samen. spelersgroep n

Wil je meer informatie over BBS? Neem dan een kijkje op bbsamen.nl

Van deze vereniging hebben wij geen historische gegevens, kunt u die aanvullen?  mailnaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.